Kasten

Een inbouwkast die helemaal naar jouw persoonlijke wens op maat wordt ontworpen en gemaakt. Een kast op maat kun je bij ons in de winkel eenvoudig volledig zelf samenstellen.

Kast op maat
Een stijlvolle kast komt in elke ruimte tot z'n recht. In je slaapkamer, woonkamer, keuken of onder een schuin dak of als scheidingswand, voor elke ruimte ontwerpen en monteren wij een kast van het exclusieve merk Raffito. Wij begeleiden je graag, van het eerste ontwerp tot en met de montage bij je thuis.

Wil je een kast op maat laten maken? Van vloer tot plafond? Daar komt echt vakmanschap bij kijken. Onze Hubo montageservice doet het graag voor je.

 

Zo werkt het:

1. Ontwerp je kast

Kies eerst je eigen stijl, bijvoorbeeld eigentijdse Italiaanse Loftdeuren of robuuste Barndeuren voor een industriële uitstraling. Ook ontwerpen we het kastinterieur en maken een keuze uit deurbeslag, accessoires en verlichting.  

2. Inmeten

Exacte maten zijn erg belangrijk. Daarom komen wij bij je thuis de exacte afmetingen inmeten.

3. Offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte plus een planning in overleg.

4. Montage

Wij monteren je kast, compleet van kastinterieur, schuifdeuren, verlichting en deurbeslag. Na afloop beoordelen samen de kast of het eindresultaat 100% naar wens is.

Facebook